Почина Красимир Хаджиев! Поклонението ще се състои на 4 септември, понеделник, от 11 ч

Нов живот

Областният административен секретар на ГЕРБ  в Кърджали Красимир Хаджиев почина. За това съобщи във Фейсбук профила си Цвета Караянчева. Той е един от първите в структурата на сините в областният град и регионален лидер на ГЕРБ-предприемачи.

Ето какво написа Цвета Караянчева: 

„Отиде си човекът, който бе моя опора, моят здрав разум през последните 16 години, човекът, с който положихме основите на ГЕРБ в областта и тухла по тухла зидахме стените на нашата масивна и гостоприемна партийна къща. Човекът, който не се разколеба, не спря да ме съветва и насърчава, не се отказа, не се обезсърчи, не ме предаде, въпреки трудностите и напук на болката, с която коварната болест го връхлетя.

Отиде си нашият бат Краси. Моторът на партията, наставникът, нашият коректив и мотиватор. Ще ми липсват заразителният ти смях, дрезгавината в гласа ти, борбената ти натура. Почивай в мир, приятелю! Покой на духа ти! Няма да те забравим!

Поклонението пред тленните останки на Краси Хаджиев ще се състои на 4 септември, понеделник, от 11 ч до 13 ч в Ритуалната зала на Гробищния парк в Кърджали.“, написа във Фейсбук Цвета Караянчева.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *