133 първокласници от община Крумовград с много трепет и вълнение, прекрачиха прага на училището

Нов живот

От името на кмета на общината Себихан Мехмед, представители на общинска администрация Крумовград участваха в откриването на новата учебна 2023/2024 година във всички 12 училища на територията на общината.

В поздравителния си адрес кмета се обърна към първокласниците, учениците, родителите и учителите с думите:

Скъпи първокласници,

С много трепет и любопитство влизате в непознат, но много интересен свят. За първи път ще се докоснете до буквара и ще се запознаете с много нови, бъдещи приятели. Не винаги ще е като приказка и не винаги ще е лесно, но ще бъде интересно и полезно по пътя на знанието.

Скъпи ученици,

Всяка нова учебна година открива пред вас нови знания и предизвикателства. Не се отказвайте, винаги бъдете готови за новостите, колкото и да е трудно. Бъдете любознателни и смели в преследване на мечтите си! Доверявайте се на учителите си, те ще ви помогнат да откриете най-доброто в себе си.

Уважаеми родители,

Подкрепяйте своите деца. Покажете им, че винаги могат да разчитат на вас. Няма по-висша ценност за всеки родител от това да даде добро възпитание на детето си.

Уважаеми учители,

На вас поверяваме нашите деца. Вие имате трудната и тежка задача не само да ги изучите, но и да ги убедите, че знанието и науката винаги дават своите плодове.“

Всички първокласници получиха книжка с любими детски приказки с обръщение от името на Себихан Мехмед.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *