Клуб “Щастливеца“ със специално oтличие и грамота от Фондация “Герои на времето“

Нов живот

Time Heroes/ Герои на времето/ е най-голямата платформа за доброволчество в България, която свързва хора, които искат да помагат на нуждаещи се и имащи нужда от подкрепа. TimeHeroes е единственото място, което публикува информация за всички актуални доброволчески инициативи в България.

През учебната 2022/2023 година доброволческият клуб „Щастливеца“ с ръководител Филиз Мустафа се включи в доброволческото състезание на училищата в България.

Те разказаха за своите инициативи, свързани с облагородяване на обществени места, засаждане на дръвчета, посещение на домове за възрастни хора и деца, нуждаещи се от грижа, разказаха за вниманието, споделените усмивки и радостта, която са донесли на всички. Показаха борбеност, солидарност и доброта, каквито рядко виждаме.

За участието си в състезанието „Купа на героите“ доброволците от клуб „Щастливеца“ получиха сертификати на български и английски език, училището бе наградено с Грамота, а ръководителката Филиз Мустафа получи званието „Обединител на героите“.

 

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *