Президентът Румен Радев откри нов завод на фирма „Кяшиф “ в Джебел

Президентът Румен Радев днес откри втория завод на машиностроителна компания „Кяшиф“ ЕООД в Джебел. Това съвпадна с датата на откриването на предприятието на 10 октомври през 1980 година.

Слово за развитието на фирмата произнесе собственикът инж. Кяшиф Кяшиф, който работи от първия ден на нейното откриване. На тържественото откриване присъстваха всички специалисти и работници, както бивши служители. Имаше и много гости.

Президентът беше посрещнат с песента „Бела съм, бела юначе“. Това е историческа дата за нашето семейство, защото правим поредна крачка в нашето развитие, подчерта инж. Кяшиф Кяшиф.

На всеки посетител в това предприятие няма как да не му направят впечатление социалните и здравни грижи за служителите и работниците. Един бизнес може да се развива успешно само ако всеки служител се чувства добре, каза президентът.

Той поздрави фирмата и за ефективното взаимодействие с местната власт. На всички в това прекрасно иновативно предприятие президентът пожела много здраве и енергия, да продължат да постигат мечтите си.

Президентът и гостите разгледаха новия завод и разговаряха с работници за производството. В момента фирма „Кяшиф“ строи трети завод в Джебел. Президентът беше поканен да открие и него, когато е готово.

Очаквайте подробности

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *