Моника Йорданова, която фалшифицира изборите в село Малорад, е представлявала ПП-ДБ от ПП-ДБ подадоха сигнал сигнал до Районна прокуратура Враца и ОД МВР Врац

  • На записа от видеонаблюдението от вота се вижда, че в секцията в с. Малорад се надписват преференции за трима кандидати – Цено Ценов Цоловски от „Възраждане“, Боби Младенов Боянов от СДС и Мартин Иванов Диловски от БСП

Моника Йорданова, която фалшифицира изборите в една от секциите в село Малорад, е представлявала ПП-ДБ в секцията.

Тя не е член нито на „Продължаваме промяната“, нито на „Демократична България“, уточниха за OFFNews от коалицията.

Йорданова, която се оказа и председателка на секционната комисия, е арестувана от вчера. На записа от видеонаблюдението от вота се вижда, че в секцията в с. Малорад се надписват преференции за трима кандидати – Цено Ценов Цоловски от „Възраждане“, Боби Младенов Боянов от СДС и Мартин Иванов Диловски от БСП.

Националният щаб на коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ съобщи вчера, че е предприел незабавни мерки по отстраняването на своята представителка като част от комисията на коалицията в с. Малорад, община Борован. Добавя се, че в населеното място коалицията няма издигнат кандидат.

Освен това от ПП-ДБ подадоха сигнал сигнал до Районна прокуратура Враца и ОД МВР Враца срещу членовете на секционна комисия 060500005 за злоупотреби в изборния ден от пета секция в Малорад в община Борован.

Източник: epicenter.bg

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Представете си дали такова „чудо“ може да се случи в Швейцария .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *