Късметът е с нас, защото се вложихме много в тези квалификации, доволен е голмайсторът на Унгария Мартин Адам

Авторът на първото попадение за Унгария – мощният нападател Мартин Адам обясни как се е стигнало до попадението, с което той откри резултата. България и Унгария завършиха 2:2 в среща от група G, а точката имаше стойност на класиране на Евро 2024 в Германия за гостите.

Преди първия гол казах на Доминик: „Дай топката в центъра на наказателното поле, а аз ще завърша“. Обичам да слагам главата си на пътя на топката, няма нищо лошо в това. Трябваше да вкарам още един гол, защото имах възможност. Но вече няма значение, смисълът на всичко е класирането на Европейското и го направихме.

Мисля, че в тези квалификации всички много се постарахме, вложихме се. Така че и късметът е на наша страна. Накрая някой вкара топката във вратата на българите за 2:2. Даже не знам кой, но не е това важното“, обясни Адам.

Щастлив беше и вратарят на унгарците Денеш Дибус: „В края имаше драма… но ние излязохме положително от нея. Класирането за Европейско първенство никога не е лесно, помним и какво се случи срещу Исландия. Но всичко е добре, ако завърши добре!“.

Източник: bta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *