Арда гостува на ЦСКА 1948, сините имат 2 точки преднина Двубоят започва в 12,45 часа на стадион „Витоша“

Нов живот

„Арда“ гостува в София на „ЦСКА 1948“ в неделя, 26 ноември, в мач от 18-тия кръг на Първа лига. Двубоят започва в 12,45 часа на стадион „Витоша“ в Бистрица. Във временното класиране столичани са на 7-ма позиция само на 2 точки след кърджалийския тим, който е пети с 28 т.

Срещата ще ръководи главният съдия Никола Антонов Попов с помощници: Димитър Русенов Русев, Красимир Владимиров Миланов и Стоян Панталеев Арсов. Съдии на ВАР ще бъдат Георги Николов Кабаков и Мартин Веселинов Маргаритов, а СН – Йордан Веселинов Гулев.

Според „Мач Телеграф“ засега родопският клуб не смята да се разделя с най-добрите си футболисти. Четирима от най-класните играчи в тима на Александър Тунчев имат договори за две години, които изтичат през лятото на 2025 година.

Има интерес на чужди агенти към Бубакар Тунгара, Умар Сако, Преслав Боруков и Станислав Иванов, но от Кърджали са склонни да продадат някой от тях само при много добра оферта.

ЦСКА – София направи опит да привлече Станислав Иванов през лятото, но не успя. Тогава от «Арда» поискаха 250 000 евро – цена, която от „Българска армия“ отказаха да платят. Няма да е изненада, ако бъде продаден през зимата, но не и в България, коментира сайта Sportal.bg.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *