Рибарите от Момчилград не се отказват, излизат на трети протест Продължават да искат оставката на ръководството на Дивечовъден участък „Студен кладенец“.

Валентина ИВАНОВА

В събота рибарите отново излизат на протест с искане за оставката на ръководството на Дивечовъден участък „Студен кладенец“. Това те правят за трети път и не мислят да се отказват докато не постигнат целта си.

Продължаваме до оставката на директора и зам.директора. Тези хора вършат своеволия в стопанството и не можем да останем безучастни. Пречат на рибарите, разпоредили са да им чупят въдиците и да не ги допускат до бреговата ивица. И след двата предишни протеста никой от тях не ни потърси за разговор, сякаш не ни забелязват. Като съвестни граждани сме подали жалба до Министерството на земеделието и храните и до прокуратурата, но у нас нещата се движат бавно. Затова сме принудени да излезем на мирен протест и да покажем, че има проблем, заяви организаторът Боян Топалов.

Третият протест е насрочен за събота от 15 до 16 часа по суша и вода – в двора на еленово стопанство и по бреговата ивица на «Студен кладенец».

Рибарите се събират в Момчилград и заедно потеглят. Очакват подкрепа и от будните граждани, които не търпят беззакония.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *