Коледното сияние озари Крумовград, заблестя елхата Кметът на общината Себихан Мехмед даде старт на новогодишните празници

Нов живот

Много песни, танци, фокуси и усмивки изпълниха площад „България“ в Крумовград по време на традиционното тържество, с което бе поставено началото на Коледните празници в общината. Точно в 17 часа площадът оживя със спектакъла „Коледно сияние”, представен от майстора на забавлението Борислав Борисов – Боби шоу.

По атрактивен начин беше представена празнична програма с традиционни коледни песни, танци и фокуси, които предизвикаха бурни аплодисменти сред присъстващите.

За доброто настроение на гостите се погрижиха и талантите от детските градини „Митко Палаузов“ и „Юрий Гагарин Крумовград, СУ „Васил Левски“ и Центъра за подкрепа за личностно развитие – ОДК гр. Крумовград.

Докато всички пяха и танцуваха с участниците в спектакъла „Коледно сияние“, на празничната сцена се качи най-очакваният гост – Дядо Коледа, а след него и кметът на общината.

Себихан Мехмед поздрави жителите и гостите на Крумовград с предстоящите празници и пожела белобрадият старец да им донесе здраве, щастие, благоденствие и много подаръци. Заедно с многобройните деца и родители кметът отброи от 10 до 1 и даде старт на Коледните и Новогодишните празници в общината.

Естествената елха заблестя, а града засия със светеща украса, а тази година атракция за жителите е създадения на площада нов кът с елен и светещ фонтан.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *