Кърджалийката Мария Колева отпадна от Гласът на България Тя достигна полуфинала на известното телевизионно шоу, но не получи достатъчно подкрепа с SMS-и от зрителите

Нов живот

Гласът на Кърджали Мария Колева участва на 10 декември в концертите на живо на известното телевизионно музикално шоу. Тя бе една от 16-изпълнители, достигнали полуфинала на десетото издание на „Гласът на Бълтгария“, ръководени от четиримата ментори.

Шестима получиха най-голям брой SMS-и от зрителите по време на предаването, но Мария не попадна сред тях и приключи своето участие. Към продължават: Симеон Славев и Димитрина Германова от отбора на Мария Илиева, Елена Попова и Надежда Ковачева от отбора на Миро, Никола Янакиев и Арканджело от отбора на Дара.

Шестимата финалисти

Кърджалийката направи добро впечатление и на журито, и на публиката. След концерта от шоуто коментираха: „Тя дойде в #Гласът, за да накара семейството си да се гордее с нея и определено го постигна. Аплодисменти за гордостта на Мастър Лечев – кърджалийската соул-кралица Мария Колева!“.

В социалните мрежи жителите на цялата област изразиха своето разочарование от отпадането на Мими. Мнозина дори заявяват, че няма да гледат повече шоуто. Всички поздравят певицата за прекрасните й изпъления по време на националния музикален формат, където името на Кърджали бе представено достойно.

 

1 Отговор

  1. Светлана Ламбрева каза:

    Това предаване „Гласът на България“ е най хубавото забавно предаване. Ще продължавам да го гледам и да слушам музиката, а на Мария Колева благодаря за особенно удоволствието от нейния талант! Поздравления за полуфинал! Продължавай да пееш! Шоуто продължава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *