Пенсионерите от клуб „Млади сърца” посрещнаха кмета Ерол Мюмюн като приятел Благодариха му за двата климатика, които им подари

По покана на членовете на пенсионерски клуб „Млади сърца” кметът Ерол Мюмюн присъства на коледното им и новогодишно тържество и по традиция бе посрещнат с пита и мед, и разбира се с много аплодисменти. Не скривайки вълнението си, пенсионерите споделиха, че отдавна не са се радвали на такова внимание от страна на местната власт. Заедно с кмета, гост на тържеството бе и главния експерт по социалните въпроси в общинската администрация Нермин Мехмед.

Кметът Ерол Мюмюн бе горещо приветстван от пенсионерите, които изказаха голямата си благодарност, за двата климатика, които той е осигурил за пенсионерския клуб, както и за богатата гощавка по случай Коледа и Нова година.

От своя страна градоначалникът благодари за поканата да присъства на това тържество. „За мен е истинско удоволствие и чест да бъда тук сред вас, да имам тази възможност да ви поздравя с предстоящия светъл християнски празник Рождество Христово и новата 2024 година.

„Аз така съм възпитан, а така ще възпитам и моите деца – да уважавам възрастните хора. Този, който не ги уважава, той за мен е лош човек. Трябва да се отнасяме с необходимото уважение към хората, посветили живота си на нас – да ни отгледат, да ни възпитат, да ни изучат. Вярвайте, че в мое лице винаги ще намерите подкрепа, ще намерите приятел. И не толкова като кмет, а като Ерол. Затова от какво и да имате нужда, винаги съм насреща. Желая ви много здраве, усмивки, весели и светли празници. Бъдете благословени!”, каза в обръщението си към хората от Пенсионерски клуб „Млади сърца” кметът Ерол Мюмюн.

Той бе поздравен от самодейци с фолклорни изпълнения за Коледа и накрая получи и подаръци за празниците – сувенири на коледна тематика.

Източник: kardjali.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *