Кметът на Кърджали: Ще бъдем подкрепа и опора за възрастните хора

Кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн и заместник кметът Даниел Делчев гостуваха днес на възрастните хора от пенсионерски клуб „Тракия“. Кметът честити коледните и новогодишни празници на дошлите на тържеството. Членовете на клуба изразиха благодарност за монтираните два климатика в помещенията на клуба, които им осигуряват уютен престой и приятни занимания с връстниците им

„ Желая на Вас и на Вашите семейства  много здраве, много поводи за усмивки и нека 2024 г. да донесе мир  в нашите семейства, в душите ни! И да знаете, че кметът на община Кърджали винаги  е  подкрепял, уважявял и е бил до възрастните хора.  Защото ако не бяхте Вие , нямаше да ни има и нас. Вие сте ни отгледали, Вие сте ни възпитали, Вие сте ни изучили и  нашето поколение  трябва да уважава и почита възрастните хора. В лицето на кмета и общинска администрация ще имате винаги един приятел, рамо , подкрепа и опора“, каза кметът в приветствието си към присъстващите на празненството.

  Преди празничния обяд бе изнесена кратка  музикална програма. Пенсионерите си пожелаха Новата година да бъде по-добра, да е спорна, да е силна и усмихната, пожелаха си здраве и късмет.

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *