Фирма „Меаца“ даде благотворителен обяд на десетки  пенсионери и обитатели на Дома за стари хора

Валери КОВАЧЕВ

Кърджалийската фирма „Меаца“ ЕООД даде по случай Коледа и Нова година благотворителен обяд на над 80 души от трите пенсионерски клуба в града, Дома за стари хора и от Спортно интелектуален клуб „Ахридос“. Те бяха посрещнати в ресторант „Меаца“ в квартал „Възрожденци“ от собственика на фирмата Фахри Идриз.

Нека да благодарим за поканата на нашите домакини Фахри Идриз и Мехмед Хайрула от името на Клуб на пенсионерите „Млади сърца“ . Много се радваме,  че сме  заедно срещу  такъв голям празник Нова година. Благодарим ви, че изразихте своята дълбока почит и уважение към хората от третата възраст или пенсионерите, каза в приветствието си Данка Маринова, председател на пенсионерския клуб „Млади сърца“.  Тя поздрави персонала на „Меаца“ и техните семейства с настъпващата Нова 2024 година и им пожелава здраве, спокойствие и мир.

Колелото на живота неминуемо довежда до времето, когато изминаваме своя трудов път и минаваме в категорията на възрастните хора. Българският народ е уважавал винаги своите родители и своите възрастни хора и им отдавал почит и уважение. Благодарим ви, че ни уважихте, пожелавам Ви здрава и щастлива Нова година, изтъкна Елена Топалова, председател на Спортно интелектуален клуб „Ахридос“. Тя покани собственика на „Меаца“ ЕООД на тържеството по случай 10-годишнината на клуба, което ще се проведе през януари.

Благодаря от сърце за милия жест. Пожелавам здраве и успех на всички във фирмата, заяви управителят на Дома за стари хора Милена Кайрякова.

Уважаеми наши мъдреци. Днешната ни инициатива е за поредна година, днес тук сред вас срещам  хора, които са помагали за строежа на този комплекс. Изключително съм развълнуван, дори не знам какво да кажа – вие сте миналото и сегашното бъдеще на нашата държава, на нашата страна, защото това, което ние наследихме и нашите деца ще наследят от нас, ние сме го научили от вас. Чистосърдечно Ви благодаря, бъдете здрави и усмихнати. Пожелавам ви да се съберете роднини, деца и внуци и да посрещнете 2024 година в здраве и благоденствие и да имате мир в мислите и душите си. Чистосърдечно ви казвам, че ви обичам. Вие сте в нашите сърца и ще оставете в тях завинаги, каза Фахри Идриз.

Това е поредната благотворителна инициатива на „Меаца“ през тази година. Вчера след обяд фирмата дари отоплителни уреди, хранителни продукти и лакомства на децата от Дома за медико-социални грижи за деца  в Кърджали, който е познат като Дом „Майка и дете“.

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *