Александър Тунчев: Целите ни остават същите, да влезем в шестицата

Валери КОВАЧЕВ

„Арда“ започва подготовка със същия отбор. На този етап няма да има нови попълнения. Всичко е в движение, всичко ще зависи от това, което ще продадем, каза на пресконференция днес старши треньорът на отбора Александър Тунчев.

По думите му отборът е добре комплектован, по двама футболисти са позиция. В момента отборът се е разделил само с Радослав Цонев по взаимно съгласие. През миналата година са тренирали трима юноши постоянно. Всичко зависи от тях дали ще играят в отбора. Ако заслужават ще намерят място. Винаги даваме шанс на тези момчета, които са се доказали през годината, уточни Александър Тунчев.

С изключение на последните два-три мача, от които не съм доволен, мисля че отборът се представяше на едно добро ниво. Бяхме поизчистили доста неща от предишния сезон, но леко развалихме тези впечатления с последните мачове. Целите на отбора през новия сезон си остават същите – да влезем в първата шестица, заяви Александър Тунчев.

Взаимоотношенията ни с кмета на общината са прекрасни. Надяваме се на помощ от общината. В малките градове и малките населени места сериозен футбол без помощта на общината и администрацията на града много трудно може да се случи. Вярваме, че хората в Кърджали искат да запазят това, което е създадено и имаме. От тях зависи дали ще надграждаме и как ще бъдат нещата, каза спортният директор на отбора Ивайло Петков.

                                                                                                                                                                                              🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *