Никола Чанев призова Ерол Мюмюн следващата Благотворителна кампания „Да подарим надежда за Коледа“ да бъде не на областния, а на кмета и областния

Валери КОВАЧЕВ

Областният управител Никола Чанев отправи призив към кмета на община Кърджали Ерол Мюмюн следващата Благотворителна кампания „Да подарим надежда за Коледа“ да бъде кампанията не на областния управител, а на кмета и на областния управител. Това той направи на пресконференция през миналата седмица, на която бяха отчетени резултатите от осемнадесетото издание на Благотворителната кампания „Да подарим надежда за Коледа“, която се проведе под неговия патронаж. За първи път тя се състоя в партньорство с община Кърджали. По банковата сметка бяха събрани 32 305 лева, които бяха разпределени поравно за подпомагане лечението на трима души от община Кърджали.

От името на общината призовавам всички граждани, институции, фирми и юридически лица да бъдем по-широко скроени. Ние неведнъж сме доказвали, че сме хора с големи сърца и при едни такива кампании да се включваме по-активно, защото силно вярвам в този живот така оставяме ярка следа, помагайки на другите, подарявайки надежда, каза Ерол Мюмюн.

Никола Чанев се присъедини към призива на кмета на общината за повече добротворство, особено от страна на кърджалийския бизнес. Той не скри известното си разочарование, тъй като огромната част от тези средства са били дарени от гражданите на Кърджали и областта.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *