Депутатът от ДПС Адлен Шевкед с приемен ден в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Продължават срещите с избиратели на народните представители от ДПС в 9-ти Многомандатен избирателен район (МИР) – Кърджали. В понеделник депутатът Адлен Шевкед се срещна с жители в община Ардино в открития си приемен ден в офиса на Общинския съвет на ДПС.

На срещата присъстваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на Общинския съвет на ДПС Шахин Байрамов, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметовете на общината Неджми Мюмюнхожов и Наско Кичуков.

В рамките на приемния ден ардинци имаха възможността да търсят съдействие по различни казуси пред депутата от ДПС. За пореден път беше поставен въпросът, свързан с основния ремонт на пътя от Ардино за Кърджали, който да бъде проектиран така, че да скъси разстоянието до областния град, да се добавят на места още ленти за изпреварване, завоите да се разширят и др. Тоест пътят да стане, бърз, комфортен, безопасен и пропусклив за пътуване.

Членове на местния клуб на пенсионера заявиха, че въпреки поскъпването на живота, пенсиите, особено в област Кърджали, са много ниски и е необходимо да се преизчисляват. Хората от златната възраст изявиха желание да посетят Народното събрание и да се срещнат с председателя на ПГ на ДПС и ръководството на ДПС в бъдещ период.

Народният представител Адлен Шевкед пое ангажимент да повдигне поставените въпроси още на следващото заседание на парламентарната група на ДПС.

Народните представители на ДПС от Кърджали провеждат срещи с жителите на района ежеседмично по предварително обявен график.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *