Инж. Павлин Кръстев в Черноочене: Поставяме проблемите на хората пред институциите

Исмет ИСМАИЛ

Свлачището по републикански път II-58 път Черноочене-Асеновград до село Даскалово  e в дневния ред на Агенция “Пътна инфраструктура” за разрешаване. След приключване на възлагателните процедури е възможно до края на годината да почнат строително-ремонтните дейности.

Това е заявил от трибуната на народното събрание министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков, на поставен като проблем и запитване в Народното събрание от кърджалийските депутати на Движението за права и свободи.

Това стана ясно на приемния ден за жителите на община Черноочене организира народният представител от ДПС инж. Павлин Кръстев.

Разрушеният участък има над 7-годишна история. Проблемът нееднократно е повдиган от кърджалийските депутати на ДПС от парламентарната трибуна.

На второкласното трасе при разклона за чернооченските села Даскалово и Лясково движението се осъществява само в една лента, поради пропадане на участък от платното.

Срещата с народния представител инж. Павлин Кръстев се проведе в Общинския партиен офис в Черноочене. На нея присъстваха Председателят на Общинския съвет и на общинското ръководство на ДПС инж. Месру Мюмюн, Кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед, кметове на населени места и други.

Хората имаха възможността да разговарят с него по вълнуващи ги теми. Поставени бяха въпроси от личен характер, социалната и стопанската сфера, пътната инфраструктура, разработването и въвеждането на кадастралните карти в населените места и други.

Инж. Павлин Кръстев се ангажира да съдейства пред различните институции и където е в неговите компетенции. Настоятелно ще продължаваме да работим за реализация на важните законодателни проекти за всяко населено място и за промените в полза на всички, подчерта той.

Голяма част от проблемите, които споделиха хората днес са идентични с проблемите на цялото общество, каза инж. Павлин Кръстев.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *