Няма откупки от институции и фирми за концерта в подкрепа на Таня и Рени, билети се предлагат само на свободна продажба Проявата е на 23 февруари от 18 часа, организира я Училищно настоятелство „Пробуда“

Нов живот

Както „Нов живот“ вече информира, на 23 февруари 2023 година от 18 часа в залата на Дома на културата ще се проведе  благотворителен концерт „Гласовете на Кърджали с „Кеф Бенд“ за набиране на средства за лечението на Таня Тончева и Ренета Храмова.

Билети са на цена от 20 лева и се продават на касата на Дома на културата и в СУ „П.Р.Славейков“. Няма откупки от институции и фирми.

Събитието се организира от Училищно настоятелство „Пробуда“ при СУ „Петко Рачов Славейков“ и включва доброволните усилия на ученици, учители, общественици.

На сцената ще се качат кърджалийци, участвали в различни сезони на „Гласът на България“. Мария Колева – полуфиналист в последното издание, Пламен Бонев de la Bona – финалист в сезон 7, Вера Бурмова от сезон 5, подкрепени и от гласовитата Райна Паслиева, съставляват звездната петорка вокалисти. Към тях се присъединяват и певиците на КЕФ БЕНД Мария Белева и Елица Ламбева. Организаторите съобщяват, че певците и музикантите  няма да получат нито лев за своите изпълнение, нито за други разходи. Ангажираните в логистиката на проявата също работят на доброволни начала.

Община Кърджали предоставя безвъзмездно залата на Дома на културата за провеждането на благотворителния концерт. Предвижда се и базар преди началото му във фоайето, организиран от ученици и учители на „Славейков“.

Събраните средства от концерта, базара и поставените кутии ще бъдат разделени поравно за лечението на Таня Тончева и Ренета Храмова.

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *