Рамадан Яшаров: Футболна академия «Арда 1924» няма нищо общо с юбилея на ПФК «Арда»

  • 10 август 1924 година официално се счита за началото на клубната история

Валентина ИВАНОВА

Преди дни Футболна академия «Арда 1924» с президент Альоша Синабов обяви, че събира на стадион «Горубсо» 100 детски отбора във връзка със 100-годишнината на «Арда» – Кърджали.

Рамадан Яшаров, член на ръководството на ПФК «Арда» коментира пред «Нов живот» предстоящата проява: Няма как клубът на Альоша Синабов да има нещо общо с юбилея, тъй като е регистриран преди 15-тина години, няма право да изземва функциите на ПФК «Арда».

Обръщам се към Альоша Синабов, моля го да си прави турнири, но да не отбелязва юбилей, който не е негов. Ние сме «Арда», тяхната организация не може да претендира, тя е е хибрид.

ПФК «Арда» също започна в петък поредица от турнири, с които ще отбележи вековния юбилей на клуба в Кърджали.

Последвайте ни и във Facebook

2 Отговори

  1. ФКАрда1997 каза:

    Рамо твоя клуб няма нищо общо с Истинската Арда да ти напомня за Арда 1997 за арда 1 които ти ги регистрира ти си последния който може да има претенции

  2. Д. Воден-1957 каза:

    Няма жив човек от Кърджали който се е грижил, да е дал собствени средства, да обикалял и да милеел за този за футболния отбор на „Арда“ Кърджали от Рамата! Има живи свидетели от далечните години, когато само „Рамото“ се грижеше за Ф.К „Арда“ К!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *