hotline vib bank gfm trader yorumlar chuyển tiền từ momo sang tài khoản ngân hàng ty gia shinhan chương trình mua xe trả góp của yamaha công ty bảo hiểm prudential tuyển dụng
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (148); 23/10 (150 ↑) ; 24/10 (155 ↑) ; 25/10 (161 ↑)

Моята червенокръстка история

Здравейте, казвам се Ая и съм координатор на клуб на БМЧК „Вяра“ към Духовно училище – Момчилград. Моята червенокръстка история започна преди 2 години, когато разбрах, че в училището ни ще се създава клуб от доброволци… Заинтригувах се, защото обичам да помагам на хората и да съм съпричастна към техните нужди. Разбрах, че освен да помагаме на хората, се извършват и дейности, които ни развиват нас, младите, към по-добро. От съученици и медии научих, че активно доброволците се включват в опазването на околната среда, залесяване и други дейности – благотворителни базари, помощ към самотни хора, възрастни и сираци, фондонабирателни и образователни кампании. Всичко това ме накара да се включа в създаването на клуб на БМЧК към нашето училище.
Не мога да опиша какво е чувството да си полезен не само на себе си, а и на другите около теб, да даваш обич и да получаваш такава, да даряваш лъч надежда и да знаеш, че до теб, край теб има и други с твоята кауза и твоите червенокръстки принципи и можеш винаги да разчиташ на тяхната подкрепа и приятелска дума. Искрено съм благодарна на БМЧК, защото чрез тях всичко това бе и стана възможно.
Аз съм млад доброволец на Българския Червен кръст, част от международното движение на Червения кръст и Червения полумесец, приемащ духа на тази силна по своята същност организация.
На настоящите и бъдещи доброволци на Български младежки Червения кръст желая да бъдат преди всичко здрави, все така всеотдайни, креативни и безкористни, да имат своите многобройни незабравими моменти и да съхранят доброто в себе си! Честит ни 100- годишен юбилей!

Ая Аласаад – Духовно училище – гр. Момчилград

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    Bravo na momicheto ! Respekt !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!