Магазини търсят управители срещу 3800 лв. заплата и социален пакет

Търговска верига със стоки за бита, която за пръв път стъпва в Хасково, търси управител. Необходим е минимум 3 години опит в управлението на екип, в контрола и управлението на стокови наличности. Сред изискванията са и познаване на пазара на стоки „Направи си сам”. Възнаграждение не е посочено, но е упоменат социален пакет от придобивки.

Верига с дългогодишен опит в Хасково също търси управител, като предлаганата стартова заплата е  3800 лв. В социалния пакет към заплатата са ежемесечни ваучери за храна за 80 лв., допълнително здравно застраховане, спортна карта, подаръчни пакети за празници, както и служебен автомобил, който може да бъде използван и за лични нужди.

Обявите са  публикувани в специализирани сайтове, а там има и други вакантни позиции в сферата на търговията. В нея ще има все по- голяма нужда от работна ръка, тъй като няколко нови вериги предстои на отворят обекти в Хасково в изграждащия се ритейл парк, както и  в близост до него. Само в тези от ритейл парка, където  обекти ще имат световни търговски марки, ще има  поне 150 работни места.

Новият търговски парк, така необходим на Хасково, трябва да отвори врати до края на годината, а работата там видимо напредва бързо. Търговската му площ е 14 500 кв.м, паркоместата са 450 паркоместа. Инвестицията в „Ритейл парк Хасково“ ще надхвърли 5 млн. евро, а за цялата търговска зона ще бъде над 15 милиона евро, според проектите.

Източник: marica.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *