Празник на песента и танца се проведе на площада в Крумовград

Нов живот

На площада в Крумовград се проведе концерт на певци и танцьори, част от проявите в общината от инициативата под мотото „Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“

Изпълнителите бяха част от танцово надиграване и надпяване в различни стилове и възрастови групи за деца, граждани и институции.

В концертната програма се включиха индивидуални изпълнители и групи, които показаха талант и високо художествено майсторство. Всички те бяха бурно аплодирани от публиката, а общината награди изпълнителите с грамоти и плакети, които бяха връчени от зам.кмета Неждие Акиф и директора на дирекция „ОСД“ Карамфилка Тюрдиева.

Община Крумовград участва за първа година в Националният конкурс на „Нестле България“ за спонсорство на общински проект – „Нестле за Живей Активно! 2022“, в който НСОРБ е партньор за четвърта поредна година.

Инициативата има за цел да промотира физическата активност и балансираното хранене в България. Тази година конкурсът се провеждо в рамките на Европейската седмица на мобилността и Европейската седмица на спорта под мотото „Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“ в периода 16 септември – 30 септември 2022 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *