Александър Тунчев: Имаме добри и скоростни футболисти, не съм доволен от представянето през второто полувреме

Старши треньорът на Арда (Кж) Александър Тунчев прие спокойно победата на неговия тим над Хебър (Пазарджик). Светлосините от Кърджали спечелиха с 1:0 при визитата си в 27-ия кръг и сложиха край на негативна поредица от пет мача без победа. Бившият защитник обаче не беше доволен от представянето на тима си през второто полувреме и ги похвали единствено за това, че са опазили вратата си без гол.

„Единственото нещо, което направихме е, че не допуснахме гол. В предишни мачове имаше моменти, когато поведохме първи, но не успяхме да задържим тази преднина. Днес за наше щастие успяхме да съхраним това попадение, което вкарахме през първото полувреме. Имаме доста добри, скоростни футболисти и това, че не се получава често такива атаки го отдавам на резултатите в последно време. Видяхте през второто полувреме това не е нашият отбор и не е футболът, който показваме в другите мачове. Но най-важните бяха трите точки“, започна Тунчев.

„Допуснахме някои грешки, но пак казвам – радващото е, че показаха характер и докрая не допуснахме гол. Надявам се тази победа да даде нужното спокойствие и да ни даде онази увереност, която имахме преди да се върнат контузени футболисти“.

„За първи път се изправям срещу моя роден клуб. Нормално е да има емоции, аз съм от този град, в школата съм си направил първите стъпки. Имаше сантименти към отбора на Хебър, но още преди няколко дни други журналисти ме питаха, но аз се старая винаги да подготвя по най-добрия начин моя отбор, завърши Тунчев.

Източник: БТА

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *