Сейрула Лютви от Славейков вече е част от националния отбор по английски език

Нов живот
Деветокласникът от СУ „Петко Рачов Славейков“ Сейрула Лютви постигна поредния, този път изключителен, успех в изявите си на национално ниво. След финалния кръг на олимпиадата по английски кръг, където зае четвърто място в страната, Сейрула вече е част от националния отбор на България, който ще представя родината на първото издание на Международната олимпиада по английски език за чуждестранни ученици 2023 в Букурещ.
Сейрула получи престижната покана да се включи в отбора след високото класиране на националния кръг и след явяване пред комисия на база устно изложение по темата „Може ли клонирането да се приеме за етично, ако спасява животи?“. След неколкодневно чакане новината гръмва в СУ „П. Р. Славейков“ – Сейрула успя за пореден път.
В този момент амбициозният деветокласник бе на лидерска академия в Габрово. Затова днес първото нещо, което направи, бе да се срещне с директора Милко Багдасаров и учителката си по английски Цветана Лафчиева и да им разкаже за всичките си емоции. В тандем с Лафчева вече две години се стремят към все по-високи постижения и работят неуморно, което очевидно дава резултат.
Ръководството и колективът на училището за шампиони изказват поздравленията си за Сейрула и Цветана Лафчиева!

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *