В Баните ще гледат лятно кино без пари Показват филма „Голата истина на група Жигули“

На площад „Шести май“ в с. Баните за пореден уикенд ще се проведе лятно кино, което е организирано от Nettera.TV+ и подкрепено от община Баните. Филмите се излъчват чрез тяхната платформа и прожекциите са напълно безплатни.

Програмата на лятното кино бе открита с френския детски филм „Ваканцията на малкия Никола“, който представи пакостите на малкия Никола и неговите приятели по време на тяхната ваканция на морето.  По време на прожекцията се раздаваха безплатни домашни пуканки с масло на най-малките зрители.

Тази събота, на 19.08 от 20:30 часа, ще бъде излъчена и втората прожекция от лятното кино, а именно българският комедиен филм „Голата истина за група Жигули“. Смехът е гарантиран, особено когато част от звездния състав на актьорите са Димитър Рачков, Михал Билалов, Герасим Георгиев – Геро, Филип Аврамов, Параскева Джукелова и др. За тези, които са пропуснали предния път да опитат страхотните пуканки, има възможност и предстоящия уикенд да им се насладят.

Третият филм, който ще бъде прожектиран на 25.08, е френският игрален филм „Пинокио“, който ще ни представи вечната приказка на Карло Колоди за дървената кукла Пинокио. 17 години по-рано великият Роберто Бенини изиграва сам ролята на оживялата кукла, а сега е не по-малко неотразим в ролята на нейния създател Джепето.

„Много се радвам, че Nettera.TV+ избраха именно община Баните за излъчването на тези прожекции. Красивата ни природата и чистият планински въздух ведно с прекрасното осеяно със звезди небе са огромна предпоставка за успеха на такъв тип прожекции!“, каза кметът на община Баните Павлин Белчев.

Източник: smolyanpress.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *