Централният предизборен лъч на ДПС начело с Мустафа Карадайъ се срещнаха с жители на Крумовград Местни избори 2023

Централният предизборен лъч на ДПС начело с Мустафа Карадайъ беше на предизборна среща с жителите на община Крумовград. Заедно с Мустафа Карадайъ бяха социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов, областният председател на ДПС Ресми Мурад, народните представители Елван Гюркаш, Байрям Байрям, Адлен Шевкед и други.

На срещата присъстваха кандидатът за кмет на Община Крумовград г-жа Себихан Мехмед и водач на съветническата листа, Председателят на предизборния щаб на ДПС- Крумовград – г-н Метин Байрамали, кандидат съветниците от партийната листа, ръководствата на Младежката структура и Женското дружество, кандидатите за кметове по населени места, председатели на местни съвети, члeнoвe и cимпaтизaнти.

Кандидатът за общински съветник Лейля Едирнели пожела съветническата листа на ДПС на тези избори да надгради своя резултат и броят на общинските съветници от Движението за права и свободи да бъде най-малко 25.

Председателят на младежкото ДПС – Юсеин Хабиб посочи, че в съветническата листа на ДПС е дадено място на младежта, които носят в себе си заряда за ново начало.

“С опита и рутината на кмета на общината и младежката енергия на съветническата листа вярвам, че ще постигнем по – добри резултати в изпълнение на поетите ангажименти“ – посочи Председателят на предизборния щаб на ДПС – Крумовград Метин Байрамали.

Кандидатът за кмет на община Крумовград – г-жа Себихан Мехмед беше представена, като „Кметът на всички“.

Г-жа Мехмед се обърна с думите: „Ние, от Движението за права и свободи вече доказахме, че можем, защото само за последния мандат осъществихме рехабилитацията на 18 улици в гр. Крумовград, благоустроихме по различни проекти и пътищата за много населени места на територията на общината, подобрихме инфраструктурата на учебните заведения, както и на детските градини, разкрихме нови работни места, като подпомогнахме малкия и средния бизнес. Всичко това ни дава сили и увереност за ново начало – нов мандат с нови проекти. Доверете ни се за пореден път в бюлетината с № 57!“

Лидерът на ДПС – Мустафа Карадайъ посочи, че община Крумовград е еталон за местно самоуправление в национален мащаб.

Той каза, че ДПС поема ангажимент да създаде фонд за общински проекти в държавния бюджет, както и да подготви промени в закона за инвестициите така че общинските съвети да могат да издават специални сертификати за местни инвеститори.

Предизборната срещата приключи със символично пускане на 57 бели балона в небето с пожелание: „Да има мир в страната и мир в света“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!