Турски ТИР помля патрулка на АМ „Тракия“ Двама полицаи са леко ранени. По-тежко е пострадал трети човек

ТИР с турска регистрация помете полицейска кола на АМ „Тракия“. Двама полицаи са леко ранени. По-тежко е пострадал трети човек, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик. В катастрофата участвала и кола.

Инцидентът е станал на 67-ия километър в платното в посока Пловдив. Екип на „Пътна полиция“ е бил сигнализиран за самокатастрофирал автомобил. Извикани са линейки, които да транспортират пострадалите хора. Полицаите своевременно са обезопасили с конуси района. Към служителите на реда се е приближил шофьор на аварирала кола и ги заговорил. Малко след това турският камион помита конусите и патрулката, която се озовава в канавката вследствие на удара.

За щастие полицаите са били извън служебния автомобил и са се отървали с леки травми. Разговарящият с тях човек обаче е откаран с линейка към болницата в Пазарджик с много сериозни травми в областта на долните крайници. Към мястото на катастрофите пътуват още екипи на МВР, тече оглед, има екипи на Спешна помощ и пожарната, добавиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *