Мъж е с ампутиран крак и с опасност за живота, след като беше пометен от тир

48-годишен мъж е тежко ранен, след като е ударен от товарен автомобил, докато разговаря с полицаи на АМ „Тракия“. Униформените били на мястото за друга катастрофа.

Мъжът е с различни фрактури по тялото и ампутиран ляв крак над глезена. Реанимиран е в Спешно отделение и настанен за интензивно лечение. Има опасност за живота му.

При инцидента са пострадали още трима души. 23-годишен мъж е с травма на гръден кош, а 25-годишен шофьор е с контузия на ребра и лява китка. 25-годишна жена е с фрактура на лумбален прешлен. Двамата полицаи – на 32 и 50 г., които са били на мястото, са в добро общо състояние. Те са освободени за домашно лечение, допълни още докторът.

И друга тежка катастрофа се случи на автомагистрала „Тракия“ вчера.

От самокатастрофирала кола, заради спукана гума, в болницата са приети 23-годишен мъж и 25-годишната му съпруга и двегодишното им момиченце, както и 25-годишния шофьор на автомобила. Малкото дете, което е с черепно-мозъчна травма и контузия на белите дробове, е прегледано и транспортирано от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги“ в Пловдив. 23-годишният му баща е с травма на гръден кош, а 25 -годишният шофьор е с контузия на гръдния кош и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Трима са отказали хоспитализация, сподели д-р Бакалов.

Общо седем души са пострадалите при двете пътните произшествия на АМ „Тракия“ вчера. Всички те са приети в Спешно отделение, съобщи заместник-началникът на Спешно отделение д-р Димитър Бакалов.

БНТ 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *