Пенсионери от „Веселчане“, „Гледка“ и Резбарци се веселиха в ресторант „Рибката“, поискаха от кмета помещение за клуб

Валери КОВАЧЕВ

Пенсионери от  „Веселчане“ и „Гледка“ и село Резбарци, членове на пенсионерски клуб „Капитан Петко войвода“ в квартал „Веселчане“,  се събраха снощи в ресторант „Рибката“ на новогодишно тържество. Инициатор за празненството бе Асен Тренев. Кметът на общината Ерол Мюмюн и заместник-кметът Даниел Делчев уважиха възрастните хора.

 

Градоначалникът ги поздрави по случай коледните и новогодишните празници и има пожела здраве, много поводи за усмивки и мир през 2024 година. Обеща им, че винаги ще имат неговата подкрепа.

Пенсионерите поискаха от кмета да им осигури във „Веселчане“ помещение за пенсионерски клуб. Надяват се за честването на 3 март и 8 март да имат свой дом.

За настроението се погрижи оркестър „Млади сърца“, който има готов репертоар от 70 песни, между които хороводни, стари градски и вечни хитове. Димитър Николов свири на китара, Каньо Велинов на акордеон и Борис Шибойков на барабани. Всеки четвъртък оркестърът свири в Пенсионерски клуб „Млади сърца“, откликва също на покани при честване на рождени дни и семейни тържества.

                                                                                                                                                                                                                 🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *