Баба Айше от крумовградското село Черничево навърши 100 години Тайната на дълголетието според нея е работа сред природата, всеотдайни грижи и любов към децата

Нов живот

Айше Алиева Токова от с. Черничево, община Крумовград празнува 100 годишен юбилей. Гости на нейния празник бяха кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и заместник кмета Неждие Акиф.

С подаръци и торта те посетиха рожденичката в дома ѝ.

Тя сподели че се чувства добре, само дето я болят краката. Много се зарадва на подарения ѝ телевизор, на който ще може да гледа любимите си предавания, филми и новини.

Себихан Мехмед пожела на баба Айше много здраве и силен дух и отбеляза, че е отгледала и възпитала трудолюбиви и добросъвестни деца, внуци и правнуци, което е доказателство, че е положила корените на вечното, а именно грижовност, всеотдайност и отговорност – все примери, които нейните наследници ще предават на подрастващите поколения.

В отговор на въпроса на Себихан  Мехмед каква е рецептата ѝ за дълголетие баба Айше Токова отговари: „работа сред природата, всеотдайни грижи и любов към децата“.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *