Славейковци на първо място в куиз

Нов живот

Общинският съвет по наркотични вещества – Кърджали бе домакин и организатор на тематичен куиз под надслов „Безопасен интернет“. По предварително обявения регламент СУ „Петко Рачов Славейков“ определи своя отбор от шестима ученици, който да представи училището по най-добрия начин. Деветокласниците Стефани Кирева, Иван Метков, Микаела Узунова, Атанас Димитров, Александра Миткова и Теодор Дамянов, водени от учителката по испански език Магдалена Дичева, взеха активно участие в „умствения спорт“ и съвсем закономерно спечелиха първото място.

Куизът се състоя от пет етапа, в които отборите се опитват да отговорят правилно на зададените им въпроси относно безопасно сърфиране, разглеждане на различни ситуации, в които младежите могат да попаднат в Интернет, внимание при контакт с онлайн приятел и др.

Шампионите от най-голямото училище се представиха блестящо във всички етапи на интелектуалната игра, което доведе до най-много точки и награда за първо място.

Младите славейковци споделят, че в такъв тип преживявания са полезни и интересни и отсега се записват за следващата година. Получената от куиза награда – мисловна игра – влиза в употреба всеки ден от получаването й насам. Благодарят на Общинския съвет за наркотични вещества и неговия председател Сезгин Бекир за инициативата!

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *