Народният представител  от ДПС Елван Гюркаш бе сред хората в община Ардино

Гюнер ШЮКРИ

 

Народният представител от кърджалийската листа на ДПС Елван Гюркаш се срещна лице в лице с жителите на община Ардино. В рамките на изнесения си приемен ден депутатът от Движението за права и свободи и кметът на общината инж. Изет Шабан обиколиха традиционния пазарен ден в понеделник и разговаряха с посетителите и търговците. Заедно с тях бяха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и заместникът му Мюмюн Джила.

Пред народният представител гражданите поставиха въпроси от различно естество, засягащи ежедневието на всеки български гражданин – земеделие, социална политика, здравеопазване, инфраструктура.

Депутатът от ДПС Елван Гюркаш посети и обновения градски стадион „Юнак“, обновения Общинския пазар, както и центъра на града.

На място тя видя очакваната реализация на проектното предложение на община Ардино „Изпълнение на дълбоки сондажи на усвоим количества подземни води на територията на община Ардино – гр. Ардино, с. Кроячево“, който ще бъде финансиран със средства от държавния бюджет.

Пред Елван Гюркаш членове на местния Пенсионерски клуб отново споделиха, че изявяват желание да посетят Народното събрание и да се срещнат със съпредседателите на ДПС Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

„Винаги идвам в Ардино с огромно удоволствие заради сърдечните и топли хора“, заяви Елван Гюркаш. Тя се ангажира да повдигне поставените въпроси от страна на жителите на Ардино още на следващото заседание на парламентарната група на ДПС.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *