Пламен Бонев е номиниран за БГ изпълнител, очаква подкрепа от Кърджали Откриват таланта му в СУ «П.Р.Славейков», днес пее на една сцена със Скорпиънс и Юръп

Валентина ИВАНОВА

Роденият в Кърджали Пламен Бонев е номиниран в няколко категории на Годишните музикални награди на БГ Радио за 2024. Победителите се определят изцяло и единствено чрез вота на слушателите. Гласуването започна на 3 март, когато медията празнува своя рожден ден.

Талантливият певец очаква подкрепа от кърджалийци в категориите БГ песен, БГ изпълнител и Видео. Можете да гласувате на посочения линк:
https://gmn.bgradio.bg

БГ Радио вече 23 години подкрепя и популяризира родната поп и рок музика, а Годишните музикални награди са най-дългоочакваното музикално събитие.

Припомняме, че Пламен Бонев е живял в Кърджали 18 години. Откриват певческия му талант, докато е ученик в СУ „П.Р.Славейков“. Бил е вокалист на група «Диалог». Достигал е до финала на популярното телевизионно шоу «Гласът на Финландия» и «Гласът на България».

«Plamen Bonev De La Bona» е единствената българска група на най-големия фестивал Midalidare Rock 2023, където на една сцена свирят световни музиканти като Scorpions, Europe, Helloween и др.

Въпреки голямата си заетост, Пламен участва в благотворителен концерт в Кърджали миналия месец, за да подкрепи лечението на Рени Храмова и Таня Тончева.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *