Светици и перверзници окупират сцената в Кърджали

  • Пикантна криминална комедия представят актьори от Сатиричния театър на 28 март
  • Спектакълът се препоръчва за зрители, навършили 16 години

Нов живот

Сатиричен театър «Алеко Константинов» гостува на кърджалийска сцена с невероятната комедия «Светици и перверзници». Автор е съвременният испански драматург, писател и театрален режисьор Хосе Варлета. Роден е в Кадис – Южна Испания, Завършва Изящни изкуства, а през последните 20 години живее и работи в Мадрид.

Режисьор на спектакъла е Николай Младенов. В постановката участват Йорданка Стефанова, Ана Вълчанова, Албена Павлова, Полин Лалова, Мартин Каров, Боян Арсов. Действието се развива около 4 монахини, заподозрени за загадъчното убийство на сестра Катрин Уелстоун. Те са обект на разследване от инспектор Джеферсън и неговият помощник сержант Боб. С напредването на нощта нещата се заплитат все повече и мистериозното убийство става все по–загадъчно. „Светици и перверзници“ е една иронична, „свята“ и пикантна криминална комедия, където дори и смъртта отстъпва място на смеха.

За ролите си в «Светици и перверзници» Албена Павлова и Ана Вълчанова са номинирани за Награди ИКАР 2024, в категория „Поддържаща женска роля“.

Представлението в Кърджали е на 28 март от 19 часа в ТМЦ.

Спектакълът се препоръчва за зрители, навършили 16 години.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *