Ботев /Враца/ и Крумовград не се победиха в здрав мач

Ботев (Враца) и Крумовград изиграха много здрав мач, но не се победиха. Двата отбора завършиха при резултат 0:0 в сблъсък от 28-ия кръг от efbet Лига.

В началните минути на срещата темпото определено не беше особено високо, като станахме свидетели основно на изритани топки и битка в центъра на терена.

В 15-ата минута гостите имаха отличен шанс да открият резултата. Матей Шимич се озова напълно сам на отлична позиция, но бранителят отправи твърде слаб удар с глава след центриране от корнер и не успя да затрудни стража на врачани.

Три минути по-късно отново след ъглов удар играчите на Станислав Генчев бяха близо до гола. Този път Клайдер Машедо отклони кълбото с глава, но опитът му премина на сантиметри от целта.

Отговорът на „зелените“ бе моментален. Браян Переа изведе майсторски Мирослав Маринов, но младият атакуващ футболист не успя да преодолее Янко Георгиев.

В 32-ата минута Браян Мендоса отправи силен шут, който обаче не затрудни вратаря на гостите.

В първите секунди на втората част халфът на домакините Мартин Смоленски нанесе изстрел от въздуха, но топката не попадна в целта.

В 65-ата минута Федерико Бариос спаси своя отбор от сигурен гол. Патрик Луан проби по десния фланг и центрира по земя към Димитър Тонев, който отправи добър удар, но стражът на врачани запази мрежата си суха след впечатляваща намеса.

До края на срещата и двата отбора се опитаха да стигнат до трите точки, но нито домакините, нито гостите имаха достатъчно качествено положение, с което да стигнат и до трите точки.

По този начин врачани остават на 15-а позиция с 19 пункта. Крумовград пък задържа 6-ото място с 40 точки.

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *