Генчев: Серията ни ще продължи! Алекс Колев не може да стъпи на крака си

Наставникът на Крумовград Станислав Генчев прие философски нулевото реми с Ботев (Враца) на стадион „Христо Ботев“. Специалистът изрази съжаление относно контузията на голмайстора на тима Александър Колев.

„Мисля, че добър мач за нашия отбор. Ние можем да съжаляваме повече, владеехме инициативата в по-голямата част от мача, създадохме по-опасните положения, дори през втората част играхме изцяло в половината от противника. Добър мач за нашия отбор, с изключение на завършващото подаване и завършващия удар. Имахме ситуации, в които можехме да вкараме гол, но пропуснахме. Противникът имаше също една-две ситуации. Като цяло поздравявам момчетата.

Надявам се контузията на Алекс Колев да не е тежка, неприятен удар получи с вратаря на домакините, не може да стъпи на крака си. Много важен футболист е за нашия отбор – ако той беше на терена през второто полувреме, нещата щяха да изглеждат по друг начин. Друг основен футболист като Серкан е наказан, това малко наруши ударната ни мощ, затова бяхме малко по-бледички от друг път, но трябва да се справяме с наличния потенциал, всички се стараха да помогнат на отбора.

Щом десет мача сме без загуба, това трябва да показва, че сме добър отбор, да ни дава самочувствие, а не да вкарва напрежение. Стараем се да се надиграваме с противниците. Сигурен съм, че серията ще продължи, имаме добър отбор, противниците в последните два мача не ни превъзхождат, всичко си зависи от нас“, каза Станислав Генчев във Враца.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *