50 деца от футболната академия на „Арда 1924“ заминаха на подготвителен лагер в Приморско

50 деца от футболната академия на „Арда 1924“ заминаха на подготвителен лагер в Приморско. По време на престоя си там, възпитаниците на една от най-големите школи в региона, с президент Альоша Синабов, ще изиграят пет контроли. Отборите, срещу които ще премерят сили са: ФК „Черноморец 1919“ – Бургас, ПФК „Нефтохимик 1962“ – Бургас и ДФК „Звездичка“ – Бургас.

Младите кърджалийски футболисти, водени от футболните специалисти Петър Бумбаров, Недрин Юзджан, Благовест Саръев и Ашкън Юсреф ще останат в Приморско до края на седмицата – общо 6 дни.

Участие в лагера ще вземат момчетата от U19 и U17, както и сборен състав на момчета от набор 2012/2013/2014 състезаващи се за подготвителните групи на школата.

„Тук сме за 6 дни, които ще протекат в лагерен режим, ще потренираме. Подсигурили сме две контроли – четвъртък ще играем срещу „Нефтохимик“, в неделя – с „Черноморец“. Разчитаме на една хубава подготовка. Целта ни е да се подготвим. Както знаете U17 ще играе в елитна група, така че ще се подготвим по-добре, защото там наистина са силни отбори. Вече имаме и деца, които заминават с мъжкия отбор за подготовка, което говори за доброто отношение на професионалния клуб към нас“, коментира за БНР – Радио Кърджали треньорът Петър Бумбаров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *