Децата на футболна академия „Арда 1924“ спечелиха бронзовите медали в Чорлу

Нов живот
Момчета от най-голямата академия в региона направиха поредно силно представяне с екипа на школата. След редицата спечелени призови места в различни турнири от почти всички набори от началото на 2022 г, сега небесносините от набор 2010 завоюваха и бронзови медали извън пределите на страната.
Това се случи в компанията на грандовете на турския футбол Галатасарай и Башакшеир.
Момчетата на Петър Бумбаров загубиха срещата си срещу състава на Галатасарай, но пък успяха да победят силната школа на Башакшеир. Освен тези две срещи нашите изиграха още три, в които записаха две победи и една загуба, а треньорът на нашите – Петър Бумбаров остана повече от доволен от визитата в Чорлу, която се случи благодарение на сключения наскоро договор за сътрудничество между президента на CBFK – Алекбер Камбер и президента на ФК Арда 1924 – Альоша Синабов.
В турнира организиран на  спортната база в Чорлу участие взе и приятелският клуб на Арда 1924 – Шипка Старс от Асеновград. Момчетата на Димитър Илиев, които бяха с година по-малки от противниците си показаха за пореден път, че са един от най-добрите отбори в България на тази възраст. Асеновградчани успяха да победят Башакшеир, а освен това оставиха отлични впечатления с играта си и срещу нашите момчета и съставите на Галатасарай, Люлейбургаз Атлетик и Едирне Саджактар.
Безапелационен шампион в надпреварата стана Галатасарай, а според организаторите на турнира от CBFK, кмета на град Чорлу – Ахмед Саръкурт и президента на ФК Арда 1924 – Альоша Синабов най-печеливши от провелото се мероприятие на приятелството са децата от всички отбори, които придобиха ценен опит в развитието си и на първо място се забавляваха докато практикуват любимата игра!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *