ДПС откри предизборната си кампания в Кърджали

ДПС в община Кърджали откри тази вечер предизборната си кампания за парламентарните избори на 2 октомври 2022г. В препълнената зала на Бизнесинкубатора присъстваха заместник председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис, председателят на ОблС на ДПС Ресми Мурад, областният председател на Младежко ДПС Ерсин Юмер осем от кандидатите в листата на ДПС – Муккадес Налбант, Байрам Байрам, Адлен Шевкед, Павлин Кръстев, Юсеин Ахмед, Зюлфие Ибрямова, Абидин Хаджимехмед, Ферад Ферад, бившият депутат Ремзи Осман, кметове на населени места, общински съветници, председатели на местни съвети на ДПС, представители на женските и младежки организации и др.

Председателят на ОбС на ДПС Лятиф Расим представи листата на Движението. Той призова за активност на 2 октомври, за да се постигне сигурност и стабилност в държавата, увери, че най-голямата организация на Движението в областта ще направи възможното за постигане на висок резултат и ще има най-висок принос за резултата на Движението в национален мащаб.

Това, което е направило през изминалите 32 г. ДПС ще бъдат нашите аргументи да искаме вота на избирателите на 2 октомври 2022 г. Има всички предпоставки кърджалийската организация, която е най-голямата в семейството на ДПС да постигне отлични резултати. Нека с номер 1 да бъдем номер 1 в страната, призова Ресми Мурад. Той даде висока оценка на работата на депутатите от региона в 45, 46 и 47 парламенти.

Своите послания към избирателите отправиха кандидатите от листата Мукаддес Налбант и Адлен Шевкет.

„На тези избори имаме самочувствието, че се явяваме с най-добрите експерти за решаването на проблеми от международен, национален и регионален характер. На тези избори ДПС отива със самочувствието, че ще бъдем част от управлението на страната, защото България заслужава по-добро бъдеще. През изминалите над 30 години ДПС се доказа като национално отговорна партия, за която властта не е самоцел; партия, която утвърди основите на демокрацията; но и бе основен инициатор и участник в най-важните стратегически процеси за този период в България: членството в НАТО и ЕС.

ДПС винаги е присъствало там, където е било най-трудно и е било необходимо да се взимат най-сложните решения за страната, носило е своята отговорност за тези трудни, но необходими решения. И на 2 октомври ние като най-голямата организация на ДПС в страната ще носим най-голямата отговорност за резултатите, каза д-р инж. Хасан Азис и призова за висока активност на предстоящите избори в област Кърджали.

Бившият главен мюфтия Фикри Сали отправи молитва за успех на кандидатите за депутати от ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

1 Отговор

  1. Рачо каза:

    Какво ли сте направили за тези 32год.и какво България може да очаква от „експерти“ като Вас,освен етническо напрежение,лично облагодетелстване,корупция,властови амбиции и „вечна дружба с побратимените“ общини от Турция!