Обновяват улицата, свързваща новия квартал на Черноочене и Среднево

Исмет ИСМАИЛ

Активно продължава рехабилитацията на улицата, която свързва новият т. нар квартал „Квартал 4“  на Черноочене и село Среднево.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер, общински съветници и представители на общинското ръководство при посещението на строителната площадка получиха информация от изпълнителния на обекта за текущите дейности по изпълнението.

Кметът Айдън Осман заяви, че след строително-монтажните работи до месец предстои асфалтирането на трасето.

Той увери, че ангажиментите и дейностите по приетата капиталова програма за 2022 г, по които работи Община Черноочене ще продължат.

Реализацията на проекта е финализиране на дългогодишен труд за създаване и цялостно благоустрояване на квартала, заяви Кметът на Община Черноочене Айдън Осман.

Местните жители от „Квартал 4“ благодариха на общинското ръководство за реализирането на подетата инициатива.

В района са построени над 60 нови къщи, като значителна част са върху общински парцели.

Цялостно е приключило благоустрояването на квартала. Вече е изградена електропреносната, ,ВиК“ и канализационна мрежа. Асфалтирани и благоустроени са улиците. Оформени са паркови пространства и е монтирано парково осветление, припомни Айдън Осман.

Той подчерта, че основна цел на екипа му е подобряване качеството на живот и създаване комфорт на населението на общинския център, реализирана чрез пространствени решения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *