22-годишна жена преплува разстоянието от Бангладеш до Индия, за да се омъжи Двамата се запознали във Facebook

22-годишна жена от Бангладеш преплувала разстоянието от Бангладеш до Индия, за да се омъжи за приятеля си. За голямата любов явно границите не съществуват!

КАКВО СЕ СЛУЧВА ВСЪЩНОСТ?

Кришна Мандал се запознала с Абхик Мандал във Facebook. След като известно време си комуникирали, жената се влюбила. Кришна обаче нямала паспорт. По тази причина решила да премине границата нелегално, пише Indiatoday, предава ladyzone.bg.

Кришна е на 22 г. и явно нищо не можело да застане през любовта ѝ.

Според полицейски източници Кришна първо е влязла в Сундарбан – местност край делтата на река Ганг, между Индия и Бангладеш, в крайбрежния регион на Бенгалския залив. Това е най-голямата по територия мангрова гора на Земята. Местността е известна и с кралските бенгалски тигри.

Тя е плувала около час в реката, за да стигне до целта си, след което е преодоляла и трудния път в гората.

БЪРЗА СВАТБА – БЪРЗ АРЕСТ

В Индия я чакал Абхик. Двамата отпътували за Калкута. Там се женят в местния храм Калигат.

Щастието им обаче не продължило дълго. Четири дни след сватбата Кришна била арестувана за незаконно влизане в страната.

При подобен инцидент през 2021 г. 24-годишен жител на село Балавпур в Надя, Западен Бенгал, пътува през цялата страна, за да се срещне с 18-годишната си любовница от Нерайл, Бангладеш.

И в този случай двамата се били запознали онлайн.

ЛЮБОВ КЪМ… ШОКОЛАДA

Оказва се, че това не е единственият случай на човек преплувал водната граница между двете държави. През май 2021 г. момче преплувало границата, за да си купи шоколад от Индия.

Тийнейджърът бил заловен от местната полиция, след което – изправен пред съда. След това бил задържан за 15 дни в съдебен арест.

ФАКТИ.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *