Пред сладкарница Рила в Кърджали се лее безсмислен бетон, граждани готвят протест

Нов живот

Новият стопанин на сладкарница „Рила“ в центъра на Кърджали е превзел голяма част от тротоарната площ, която се ползва от гражданите. Издигната е площадка с височина от 20 см над съществуващия тротоар, което затруднява придвижването на хората, особено на деца в колички и възрастни жители на околните блокове. Това съобщиха за „Нов живот“ кърджалийци, възмутени от безсмислено излетия бетон, който нито е красив, нито с нещо допринася за дейността.

Те нарекоха тези дейности криворазбрана цивилизация и урбанизация и предположиха, че са извършени със знанието и разрешението на общинска администрация.

Вместо леки дървени подове, каквито има пред много други заведения за обществено хранене, тук е допуснато съсипване на околната среда, от която се ползват много хора.

Възмутените жители от блока, в който се намира сладкарницата, недоумяват как е допуснато подобна недомислие и какво би станало, ако всеки собственик или наемател започне безразборно застрояване като това. Те готвят протестни действия.

1 Отговор

  1. Една Българка каза:

    Е, то като има инженери без ден стаж като такива, ще има още безсмислени строежи!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *