„Арда“ би с 3:1 „Спартак“ във Варна, заема пето място

Отборът на АРДА записа нови три точки в своя актив, след категорична победа с 3:1 като гост на Спартак Варна, в среща от 7 кръг на efbetЛИГА. В 22-ата минута Светослав Ковачев напредна от дясно, опита двойно подаване с Тонислав Йорданов, който с много точен изстрел по земята прати топката в мрежата на домакините. Малко преди края на първото полувреме Никола Борисов с глава възстанови равенството, при което завърши първата част.

След почивката играчите на Александър Тунчев тръгнаха смело към ново попадение. Капитанът Лъчезар Котев в 56-ата минута получи топката от Ковачев и с много точен удар я прати неспасяемо за втори път в мрежата на варненци. Две минути по-късно Климентов вкара гол, но попадението бе отменено поради засада. Минута преди края на срещата Котев изведе отлично Коконов в малкото наказателно поле, и играчът на АРДА бе точен, оформяйки крайния резултат Спартак Варна – АРДА 1:3. Лъчезар Котев пък бе избран за играч на мача от зрителите на Диема спорт.

С тези три точки АРДА заема 5 място с 12 точки. В следващия кръг АРДА приема Славия, а срещата е на 27 август от 18:00ч. на АРЕНА АРДА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *