Общинските съветници в Ардино си пожелаха по-успешна нова година

Гюнер ШЮКРИ

Общинският съвет в Ардино проведе в петък своето последно редовно заседание за тази година в присъствието на кмета на общината инж. Изет Шабан и представители на Общинска администрация. На него общинските съветници одобриха дневен ред с деветнадесет точки.

Местните парламентаристи приеха Актуализацията на бюджета на община Ардино за 2022 г. и извършване на компенсирани промени между отделните обекти в Програмата за капиталови разходи за 2022 г.

В хода на заседанието единодушно бе приет и отчетът за дейността на Общински съвет – Ардино до 30 ноември 2022 година.

Приета бе Наредба за условията и реда за финансово подпомагане на спортните клубове на територията на общината.

Изминалата една година дава основание на всеки един от нас за реална преценка на извършената досeга работа и приноса му в общия обем на работата за подобряване на местното самоуправление и развитие на общината, заяви председателят на местния парламент Сезгин Байрям.

Пожелавайки си по-благоприятна работа, той отправи благодарности към всички колеги за общите усилия и съвместна работа, за отговорността, активното участие, които проявяват към работата си в интерес на жителите на община Ардино.

Да си пожелаем Новата 2023 да бъде здрава, мирна и по-успешна финансова година, заяви Сезгин Байрям.

Кметът на общината инж. Изет Шабан благодари на общинските съветници за конструктивния диалог. Пожела им здраве и много сбъднати мечти през 2023 година.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *