Кметът на Ардино поздрави Ясим Юмеров за 92-ия му рожден ден Той е роден на 16 януари 1931 г. в Горно Прахово, през живото си никога не е пил и не е пушил

Гюнер ШЮКРИ

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поднесе сърдечни поздравления на Ясим Юмеров по повод 92-ия му рожден ден. В клуба на пенсионера той му връчи поздравителен адрес с пожелания за здраве, бодрост, дълголетие и спокойни старини. Заедно с него беше и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям.

С благодарност към кмета инж. Изет Шабан за проявеното уважение и внимание, бай Ясим изказа удовлетворението си от управлението му. Той е роден на 16 януари 1931 г. в село Горно Прахово. Израснал и се е задомил там. Със съпругата му Емине Мехмед от село Третак, която е починала преди четири години, били сплотено семейство и отгледали с голяма всеотдайност пет деца – четирима синове и една дъщеря. През целия си живот е работил като строителен работник. От началото на 70-те години на миналия век живее в град Ардино. Радва се на 10 внуци и 4 правнуци.

Дългогодишен член на Клуба на пенсионера. За него местните жители и приятели му говорят с уважение – изключително скромен човек с голямо сърце.

Рожденикът сподели, че няма точна рецепта за дълголетие, всичко е много индивидуално. Никога през живота си не съм пил и не съм пушил, моите синове също следват моя пример, казва Ясим Юмеров.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *