Кметът на Джебел Неджми Али откри 5 реконструирани улици в квартал „Младост“

„Повече от 30 години чакахме. Най-сетне и това се случи!“ . Това са думи на жители на квартал „Младост“ в Джебел, породени от пореден изпълнен проект, заложен в програмата на кмета Неджми Али в мандат -2019-2023.

Заедно променяме общината и ще продължим по този път, каза кметът.

Проектът се реализира с финансиране по Програмата за развитие на селските райони.

Той включва реконструкция, рехабилитация и благоустрояване на улици  в село Припек и кварталите „Младост“ и „Брягово“ в Джебел. Градските участъци вече са въведени в експлоатация, все още се работи по тези в Припек.

Общата дължина на новоасфалтираните улици е 540 метра. Две подпорни стени с дължина 95 метра осигуряват безопасността от свлачищни процеси по ул. № 9. Положени са общо 740 м бордюри.

Беше залегнало в Плана за развитие на Джебел – вече е изпълнено. Така работим от повече от три години. Стъпка по стъпка. Но по правилния път. Минахме през кризи. Първо пандемията, после политическата криза, която продължава и до днес. Но успяваме да се справим. Показахме, че моделът на Джебел е успешният модел.

Пореден проект, чиято цел е ясна. По-добър живот за жителите, нови възможности за икономическо и социално развитие. Красивият нов облик на Джебел ще бъде видян и от бъдещи инвеститори. Той ще привлича инвестиции. Свършената работа е визитната картичка на Джебел“, посочи кметът на общината Неджми Али.

Беше принесен жертвен курбан с молитви за здраве и благоденствие.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *