Поредна улица в Неделино е асфалтирана и обновена

Нов живот

Положена е чисто нова асфалтова настилка на улица „Шина Андреева” в град Неделино, като преди това успяхме да променим целия водопровод, да изградим отводнителните шахти и да извършим множество укрепителни дейности за нейната реализация, посочи кметът Боян Кехайов.

Благодарение на всички, които положиха усилия улица „Шина Андреева” да бъде асфалтирана за Великденските празници, сподели Кехайов и уточни, че вторият пласт ще бъде положен след почивните дни.

Удовлетворен съм от свършеното, тъй като като години наред тази улица беше на места непроходима, липсваше настилка и никой не вярваше, че тя някой ден ще придобие нормален вид, заяви градоначалникът.

„Упрекваха ме, че съм се „захванал” с непосилната задача да реализирам една от най-дългите и тежки улици в Неделино (1100 м), тъй като като никой от моите предшественици не е посмял дори да опита!”, обяви кметът Кехайов.

Празни обещания в годините са дадени много, за да се държат в подчинение на хората от този квартал, но днес съм радостен, че ангажиментът от моята страна към тези хора вече е изпълнен, подчертава категорично Боян Кехайов.

„Благодарен съм на екипа, че ме повярва, подкрепи ме, заедно похабихме много нерви, положихме огромни усилия, но успяхме да доведем идеята до края и да реализираме и този важен за Неделино инфраструктурен обект!”, допълни кметът на родопския град.

 

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *