Юношите на Арда изпуснаха Локомотив Мачът завърши 1:1

Нов живот

Без победител завърши срещата от 31-ви кръг от първенството на Зона Пловдив за юноши младша възраст между отборите на АРДАU17 и Локомотив Пд U17. Двубоят се игра на стадиона в Момчилград. Още в 5-ата минута нашите момчета успяха да открият резултата, след като Петър Динев успя да се възползва от грешка в отбраната на пловдивчани и очи в очи със стража на гостите го прехвърли много елегантно. В 20-ата минута резултата бе изравнен, след като футболисти на Локомотив изкочи зад нашата отбрани и с точен удар вкара топката в мрежата. Малко след попадението Петър Динев се озова в отлична позиция, но не успя да се разпише за втори път в срещата. До края на първата част Ервин Юсеин също имаше възможност да изведе своя отбор напред, но не успя.

След почивката Петър Динев отново имаше перфектна възможност, но вратарят на гостите успя да парира удара му. Натискът на футболистите на Цанко Бисеров продължи, а до голови ситуации стигнаха отново Петър Динев, който дори уцели страничната греда, както и опасен удар с глава на Николай Жеков. 15-сет минути преди края на срещата пловдивчани останаха с човек по-малко, след като техен играч получи червен картон. Въпреки натиска през последните минути до гол не се стигна, и двата отбора си разделиха по една точка.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДАU17:
69.Дженк Якуб, 33.Яни Делийски, 27.Димитър Димитров, 5.Семих Хабиб, 17.Серкан Юмер, 20.Борис Лозев, 10.Серкан Кахайа, 80.Атила Хабиб, 81.Николай Жеков, 11.Ервин Юсеин, 9.Петър Динев.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *