Нарязан асфалт за ремонт на пътя тормози шофьорите за Минерални бани

Близо 6 километра нарязани участъци с асфалт на пътя за Минерални бани тормози шофьори една седмица. Те са подготвени за ремонт, но хората се оплакват, че доста време се бави запълването им.

Ремонтните дейности са започнали миналата седмица. Но засега само преди разклона за село Татарево по надолнището има няколко отремонтирани участъка. От фирмата изпълнител коментираха, че се бави доставката на асфалт. Вероятно в момента доста пътища по републиканската мрежа се ремонтират.

Отрязъкът на асфалта е блиоз 5 сантиметра, а острият ръб може да повреди всяка една гума на МПС. Това създава рискове пред шофьорите. Вечерно време пък няма видимост и това е още по-голяма предпоставка за инциденти. Знаци за ремонтни дейности има само на две места.

Xnews.bg припомня, че от доста време има пропадане на асфалта в участъка до микроязовира до отбивката на село Татарево виж ТУК. Народният представител от Хасковски регион Мюмюн Мюмюн е отправил писмено запитване към Министерството на регионалното развитие относно ремонтните дейности по пътищата в областта.

Хасково.нюз

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *