Огромни опашки на турската и гръцката граница

За големи колони и дълго чакане по турската и гръцката граница в съботния ден сигнализираха читатели на Haskovo.info. В социалните мрежи се споделят снимки от опашките на ГКПП „Маказа“ и ГКПП „Капитан Андреево“.

В ранните часове опашката преди Маказа достигна близо 4 км, разказаха пътуващи към гръцкото море. Чакането е отнемало на моменти повече от час.

На пункта са отворени 3 трасета в посока юг, периодично се въвежда и облекчен режим на проверки, което драстично сваля чакането.

Огромен е потокът и към Турция през граничния пункт „Капитан Андреево“. Освен традиционно пътуващите на пазар и почивка, изключително голям брой са автомобилите и на гастарбайтерите, които се прибират от Западна Европа в родината си за отпуските.

По обяд плацът от турска страна на Капъкуле се препълни от автомобили под жаркото слънце. Очаква се трафикът да остане интензивен.

Хасково.инфо

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Догодина ще има още по големи задръствания по пътищата на страната от автомобили. Народа пак да си избере същите политици и да чака голям просперитет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *